Suomen surkein kuski emilia. Mitä ihmettä?! Suomen surkein kuski Anna

Taas etsitään Suomen surkeinta kuskia

Suomen surkein kuski emilia

Ohjelmassa seurataan kahdeksaa maamme huonointa kuskia, jotka kilpailevat toisiaan vastaan ajotaituruutta vaativissa tehtävissä. Ohjelman juontajana jatkaa Ota rahat ja juokse sekä Mestareiden mestari -ohjelmista tuttu Eero Ettala. Tässä ajassa Patrik on jo napannut kahdeksan ylinopeussakkoa ja korttikin on ollut puoli vuotta kuivumassa. Kuorma-autokuljettajana toimivalla apukuskilla Artulla on niin ikään ajokortti kuivumassa. Heidi oli onnellinen, että apukuskina toimi hänen rautahermoinen poikansa Lance miehen sijasta. Suomen surkein kuski -ohjelman juontaja Juuso Mäkilähde on tuttu myös YleX:n iltapäiväohjelmasta Jälki-istunto. Nuorella naisella on ollut ajokortti kaksi vuotta, mutta meno on sen mukaista, että hän saa tukiopetusta uusin jaksoin tänään jatkuvassa Suomen surkein kuski -sarjassa.

Next

Taas etsitään Suomen surkeinta kuskia

Suomen surkein kuski emilia

Roosan kokemattomuuden vuoksi myös liikennesäännöt ovat päässeet unohtumaan. Autokoulun ensimmäisellä tunnilla Roosalle opetettiin missä polkimet ja käsijarru sijaitsevat, mutta ne menevät edelleen sekaisin keskenään. Olen tosi tyytyväinen, ja menisin kyllä uudestaankin ohjelmaan. Minulla oli sellainen tilanne, että sain kortin kolmekymmentä vuotta sitten. Itkuilta ja paniikilta ei tehtäviä suoritettaessa vältytä. Parhaimmin tehtävistä suoriutuneet kuskit tiputetaan kisasta pois, kunnes jäljellä on enää Suomen surkein kuski. Itseluottamus kuskina on romahtanut täysin ja epävarmuuden johdosta auton rattiin hyppääminen on joka kerta suuri kamppailu.

Next

Mitä ihmettä?! Suomen surkein kuski Anna

Suomen surkein kuski emilia

Positiivinen palaute lämmittää erityisesti siksi, että ohjelman aikana Anna-Sofialle satoi tuhottomasti törkyviestejä. Kaveri Selma, 19, kertoo kameroille muuttopäivästään. Rauhallisen Heikin mielestä elämässä ei ole mikään kiire mihinkään, joten miksi liikenteessäkään pitäisi kiirehtiä. Aleksanterin rauhallinen luonne muuttuu liikenteessä hermostuneeksi. En ollut tajunnut, että minulla oli mennyt pakki päälle. Heikin mielestä kaikille tapahtuu töppäyksiä, mutta Heikin ohjelmaan ilmoittaneen ystävän mielestä töppäyksiä on nyt nähty riittävästi.

Next

Ai näinkö taskuparkki olisi aina pitänyt tehdä? Suomen surkein kuski

Suomen surkein kuski emilia

Olin ajanut viisi kertaa, kun ajoin kolarin. Patrik kuvailee itseään rattiraivon omaavaksi kuskiksi, jonka haasteiksi lukeutuvat tilannenopeudet ja keskittyminen ajamiseen. Ajaessaan inssiään ensimmäisen kerran, Raisa melkein ajoi ihmisen päältä ja täten joutui suorittamaan inssin uudelleen. Meillä on kaksi autoa, toinen uusi. Avausjaksossa ei ihan käy ilmi, tunteeko Raisa olevansa oikeassa paikassa. Apukuski Eva on tuntenut Hannan jo yläasteajoilta ja kuvailee Hannaa nauravaksi kuskiksi, joka yrittää naurullaan peitellä hermostuneisuuttaan.

Next

Suomen surkein kuski: Raisa ajoi kolmea ihmistä päin

Suomen surkein kuski emilia

Näiden pikkuisten läheltä piti -tilanteiden lisäksi Raisa on melkein ajanut sillalta alas, pakittanut penkkaan sekä ajautunut melkein jokeen auton kanssa. Ihan hyvin on mennyt, ja auto on pysynyt käynnissä. Pian mukaan auto vie häntä, eikä hän autoa. Anna oli toisen kauden surkein kuski. Hermostuneisuuden lisäksi Hanna kammoaa poliiseja, hosuu liikenteessä, eikä kykene miettimään matkaa kokonaisuutena. Minna omistaa myös kaksi parkkipaikkaa autolleen: kahden parkkiruudun maksamisen taloyhtiölle on Minnan mukaan halvempaa, kuin kolhuista tulleiden korvauksien maksamisen viereisille autoille.

Next

Suomen surkein kuski

Suomen surkein kuski emilia

. Tästä voikin nopeasti laskea, ettei Aleksanteri ole paljoa liikenteessä viihtynyt. Silloin päätin, ettei tästä ole kuin suunta ylöspäin. Roosa on saanut ajokortin kolme vuotta sitten, mutta ei ole ajanut autoa liki kahteen vuoteen. Pelkkää positiivista palautetta Anna-Sofia muistaa ensimmäisen työkeikkansa suuntautuneen Heinolaan, minne nuori nainen toimitti asiakkaalle Audi A6:n.

Next

Suomen surkein kuski

Suomen surkein kuski emilia

Sen verran tässä on ehtinyt kertyä ajokilometrejä kahdeksan kuukauden aikana, Anna-Sofia pamauttaa Seiskalle. Eikä yhtäkään kolaria ole tullut, Anna-Sofia kehaisee. Hän hakeutui nykyiseen työhönsä Suomen surkeimman kuskin tittelistä sisuuntuneena. Kahdeksan vuotta sitten Minnalle kävi köpelösti liikenteessä ja auto pyörähti ympäri. Arkuus kuskina juontaa ympäriltä tulleiden apukuskien palautteisiin. Heidi valittiin kolmoskauden surkeimmaksi kuskiksi.

Next

Ai näinkö taskuparkki olisi aina pitänyt tehdä? Suomen surkein kuski

Suomen surkein kuski emilia

Kuskien suorituksia arvioivat tuttuun tapaan Jussi Pohjonen, Sari Nuolikoski ja Tuomo Nikkola. Mieheni ei aikaisemmin antanut minun ajaa sillä, mutta nyt hän on pikkuhiljaa antanut minun silläkin ajella. Sen jälkeen on ehtinyt tapahtua paljon. Aleksanteri kertoo ajavansa ainoastaan, kun pitää kuskata isompia tavaroita autolla, eli suunnilleen kerran kahteen kuukauteen. Wilman mieleen on jäänyt lukuisat kerrat, kun Aleksanteri on ajanut yksisuuntaista väärään suuntaan ja kokeekin olonsa turvattomaksi hänen kyydissään. Mutta kun sitten sain sen Suomen surkeimman kuskin kunniakyltin, niin olin hyvin pettynyt itseeni. Eräällä toisella kertaa Raisa oli puolestaan päätyä autolla jokeen.

Next